facebook pixel

DIY projekti za poživitev prostora

22.08.2023
DIY projekti za poživitev prostora

Pobarvani lok:

Potrebuje vaš prostor malo živahnosti? Morda je pobarvani lok tisto, kar mu manjka. Namesto prazne bele stene lahko dodate nekaj barve tako, da jo preprosto prebarvate v odtenek po izbiri. S tem enostavnim korakom bo prostor zaživel in dobil svoj edinstven pečat.

Omarice s tapetiranimi vrati:

Če iščete zabaven način za "barvanje" s tapetami, je prenova starih omaric z grafičnimi tapetami popoln projekt. Ne pozabite zamenjati tudi ročajev!

#1 - DIY projekti za poživitev prostora

Galerija stenskih okvirjev z jesensko tematiko:

Objemite lepoto jesenske sezone z galerijo stenskih okvirjev, ki prikazujejo pisane liste različnih velikosti in oblik. Za usklajen videz se držite enega sloga okvira.

#2 - DIY projekti za poživitev prostora

Viseča polica z vrvjo

Na letvi z okroglimi čepi obesite grobo vrv, kot je juta, da ustvarite polico, ki steno napolni z elegantnim videzom ter je obenem funkcionalna rešitev za manjše prostore.

#3 - DIY projekti za poživitev prostora

Knjižna stranska mizica

Izrabite svoje prašne enciklopedije na koristen način s to stransko mizico. Za sestavljanje izrežite obrobe, da oblikujete okvir škatle, ki se tesno prilega eni knjigi, jo z nohti pritrdite na spodnjo stran mizice in zgornji del pobarvajte. Skozi središče vsake knjige naredite luknjo velikosti zatiča in zatič prilepite v središče spodnje strani mizice. Postavite enciklopedije eno na drugo, tako da se luknje poravnajo, in jih zasukajte (kot prikazano). Zatič potisnite skozi luknje, da jih pritrdite na mizico.

#4 - DIY projekti za poživitev prostora

Viseči lončki:

Ustvarite čudovito mesto za svoje rože.  Začnite tako, da neobarvano leseno škatlo premažete z svetlo belo barvo - ali katero koli barvo po vaši izbiri. Uporabite trakove, da pritrdite rože na svoje mesto.

#5 - DIY projekti za poživitev prostora