facebook pixel

O nas

Smo kolektiv strokovnjakov, ki strankam nudi celovite ter inovativne rešitve že več kot 10 let.

Smo kolektiv strokovnjakov s področja prava, nepremičnin ter financ, ki se na trgu udejstvuje že 10 let, ter strankam nudi celovite ter inovativne rešitve.

Pri našem delu poslušamo vaše želje, ter delujemo v vašem interesu, da skupaj dosežemo še tako kompleksen cilj.

Zakaj izbrati nas

Vsak prvi ponedeljek v mesecu vam nudimo zastonj posvet ob kavi v naši pisarni, kjer bomo skupaj rešili vaš problem v sproščenem okolju.

Ekipa

Anton Cafuta, dipl. prav.(UN)

Prodaja, nakup, oddaja nepremičnine ali potreba po pravnem svetovanju v povezavi z vašo bodočo nepremičnino ter z njo povezanimi postopki so nekatere od tem, ki vas bodo znotraj našega podjetja zagotovo pripeljale v stik z menoj. Licenco za nepremičninsko posredovanje sem pridobil leta 2015, s posli nepremičninskega posredovanja pa se ukvarjam že 10 let. Po izobrazbi sem diplomirani pravnik (UN) s 30 letnimi izkušnjami z delom v javni upravi. Omenjene izkušnje so podlaga mojega dobrega, podrobnega poznavanja samega delovanja in ustroja državnih organov kot so recimo občine, davčni organi, ter z njimi povezane zakonodaje. Opravljen imam tudi strokovni izpit iz upravnega postopka ter preizkus znanja za vodenje in odločanje v prekrškovnih postopkih. Aktivno govorim nemško in srbohrvaško ter pasivno angleško.

Moje poslanstvo je, da sem Vaš zaupanja vreden svetovalec, s pomočjo katerega bodo stvari povezane s prodajo, nakupom, oddajo ali najemom nepremičnine stekle hitreje, lažje, strokovneje in predvsem varno in optimalno za vas.

 

Licenca nepremičninskega posrednika 0236602334.

Potrdilo EPC (Evropska poklicna izkaznica )  Hrvaška, št. 5-1143-0TA7

Marjeta Tominc, univ. dipl. prav.

Sem direktorica podjetja K2 finance & nepremičnine. Kot nepremičninska posrednica ter pravnica (univ. dipl. prav.) se na področju posredovanja z nepremičninami prisotna že skoraj dve desetletji. Z dolgoletnimi izkušnjami, tako na pravnem, kakor tudi na finančnem področju, ter čutom za prepoznavanje želja in potreb, si želim pridobiti zaupanje in zadovoljstvo strank na poti do iskanja njihove idealne nepremičnine.

Naj bo nakup nepremičnine pozitivna življenjska izkušnja.   

 

Licenca nepremičninskega posrednika 0111501121.

Nataša Lipovnik, dipl. ekon. (VS)

V primeru, da se odločite za nas, se boste z menoj srečali najprej. S financiranjem in računovodstvom se ukvarjam že 18 let, pred 6 leti pa sem postala še ponosna lastnica licence za nepremičninsko posredovanje. Zaradi širokega nabora storitev, ki jih nudim, Vam lahko ponudim celoten paket, od prvega stika pa vse do zaključka in realizacije pravnega posla. Pri financiranju vam, na podlagi kombinacije izkušenj in poznavanja trenutnih razmer ter regulativ, lahko strokovno svetujem in poiščem vam najugodnejšo rešitev, pa naj bo to za nakup vašega sanjskega doma ali izpolnitev manjših želja, kot sta leasing in kredit.

 

Licenca nepremičninskega posrednika 0238902357.    

Kaja Cafuta, dipl. prav.(UN)

Sem diplomirana pravnica (UN) in nepremičninska posrednica, ki zaključuje svojo akademsko pot na magistrskem študiju Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Navkljub mladosti imam s področja nepremičnin in financ že 4 leta izkušenj. Aktivno govorim angleško ter pasivno špansko in z veseljem pomagam tudi tujim strankam.

Morda pa bosta ravno moja mladostna energija in inovativnost odločilno pripomogli k iskanju vaše bodoče ali prodaji trenutne nepremičnine. 


Licenca nepremičninskega posrednika 0351603488.

Tadeja Šteinberger

Moje ime je Tadeja. Sem nepremičninska posrednica, ki je sicer licenco za nepremičninsko posredovanje pridobila leta 2018, vendar imam že 13 letne izkušnje z nakupom in prodajo nepremičnin, saj sem bila zaposlena v podjetju, ki se je ukvarjalo s prodajo lastnih nepremičnin, pri omenjenih prodajah pa sem aktivno sodelovala tudi sama. Veliko izkušenj imam tudi na področju izterjave, pravnega svetovanja in bančništva, saj se že vrsto let srečujem s posli vlaganja izvršb, pripravo tožb, sodelovanjem pri deložacijah in podobno. V primeru prodaje ali nakupa nepremičnine, se bom še posebej potrudila za vas, da bo prodaja oziroma nakup stekel hitro in strokovno, saj sem oseba, ki nerada zavlačuje in pušča zadeve nerazrešene. 

V kolikor si želite hitrega in korektnega posredovanja sem zagotovo pravi naslov za vas.

 

Licenca nepremičninskega posrednika 0297402946.

Dominik Došler, dipl. prav.(UN)

Že med študijem sem se navduševal nad stvarnim, zemljiškoknjižnim in davčnim pravom, sedaj pa se na dnevni bazi ukvarjam z nepremičninskim svetovanjem in pravnimi posli, povezanimi s prometom nepremičnin. Zaključujem magistrski študij na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru in s pridobljenim znanjem rade volje svetujem in pomagam strankam pri prodaji ali nakupu nepremičnine.  Menim, da so korektnost, profesionalnost in hitra odzivnost ključ do uspešnega sodelovanja in zadovoljstva strank.

 

Licenca nepremičninskega posrednika 0366503638

Martina Klun, dipl.prav.(UN)

Sem diplomirana pravnica in trenutna študentka zaključnega letnika magistrskega programa Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Z licenco za nepremičninsko posredovanje sem opremljena s strokovnim znanjem, ki ga združujem s pravnim ozadjem, kar omogoča celovit pristop k nepremičninskim storitvam. Kljub mladosti pa imam več let izkušenj na različnih pravnih področjih. Prijaznost in profesionalnost sta ključni vrednoti, ki ju zagovarjam pri delu in verjamem, da na tem temelji tudi uspešno sodelovanje. Z veseljem bom prisluhnila vašim potrebam in vam pomagala pri iskanju nove nepremičnine ali pri prodaji vaše sedanje. Zadovoljstvo strank je moja prioriteta, zato se bom potrudila, da vam olajšam pot do uspešnega nepremičninskega posla.

 

Licenca nepremičninskega posrednika 0364403617.