O nas

Smo kolektiv strokovnjakov, ki strankam nudi celovite ter inovativne rešitve že več kot 10 let.

Smo kolektiv strokovnjakov s področja prava, nepremičnin ter financ, ki se na trgu udejstvuje že 10 let, ter strankam nudi celovite ter inovativne rešitve.

Pri našem delu poslušamo vaše želje, ter delujemo v vašem interesu, da skupaj dosežemo še tako kompleksen cilj.

Zakaj izbrati nas

Vsak prvi ponedeljek v mesecu vam nudimo zastonj posvet ob kavi v naši pisarni, kjer bomo skupaj rešili vaš problem v sproščenem okolju.

Ekipa

Anton Cafuta, dipl. prav.(UN)

V kolikor se boste odločali za prodajo, nakup, oddajo nepremičnine ali boste v tej zvezi potrebovali pravni nasvet se boste v našem podjetju zagotovo srečali z mano. Moje ime je Anton in sem imetnik licence za opravljanje poslov nepremičninskega posrednika 0236602334 od leta 2015, s posli nepremičninskega posredovanja pa se ukvarjam že 10 let. Po izobrazbi sem diplomiran pravnik (UN) in nadaljujem s študijem na magistrskem študijskem programu pravo in management nepremičnin, pri čemer želim še dodatno oplemenititi že bogate delovne izkušnje, ki sem si jih pridobili v 30 letih dela v državni upravi. Tako mi je dobro poznano delovanje državnih organov (občin, davčnih organov itd….) ter zakonodaja s tega področja. Opravljen imam strokovni izpit iz upravnega postopka, preizkus znanja za vodenje in odločanje v prekrškovnih postopkih, ter aktivno govorim Nemško, Srbo-hrvaško ter pasivno angleško. Moje poslanstvo je da sem ves čas Vaš zaupanja vreden svetovalec, s pomočjo katerega bodo stvari povezane s prodajo, nakupom, oddajo ali najemom stekle hitreje, lažje, boljo strokovno in predvsem za vas varno in optimalno.

Marjeta Tominc, univ. dipl. prav.

Sem direktorica podjetja K2 finance & Kamrca nepremičnine. Kot nepremičninska posrednica ter pravnica (univ. dipl. prav.) se na področju posredovanja z nepremičninami prisotna že skoraj dve desetletji. Z dolgoletnimi izkušnjami, tako na pravnem, kakor tudi na finančnem področju, ter čutom za prepoznavanje želja in potreb, si želim pridobiti zaupanje in zadovoljstvo strank na poti do iskanja njihove idealne nepremičnine.

Naj bo nakup nepremičnine pozitivna življenjska izkušnja.   

Alenka LAMPE, mag. tur.

Sem specialistka za finančno področje ter kreditiranje in imam 15 let izkušenj s področja financ, ter 10 let izkušenj v bančništvu. Ukvarjam se s hitrim kreditiranjem fizičnih in pravnih oseb, svetovanjem pri financiranju nepremičnin ter izvajam dnevne analize stanja na nepremičninskem trgu. Sem tudi novopečena lastnica licence za nepremičninsko posredovanje, ter vam bom z veseljem pomagala pri vseh vaših problemih in željah. 

Nataša Lipovnik, dipl. ekon. (VS)

Z menoj se boste v primeru, da se odločite za nas srečali najprej. Že 18 let se ukvarjam s financiranjem in računovodstvom, 6 let pa sem ponosna lastnica licence za nepremičninsko posredovanje. To pomeni, da vam lahko ponudim celoten paket. Pri financiranju vam strokovno svetujem in poiščem najugodnejšo rešitev, pa naj bo to za nakup vašega sanjskega doma ali za izpolnitev manjših želja, kot leasing in kredit.

Kaja Cafuta, dipl. prav.(UN)

Sem sveže diplomirana pravnica (UN), ter nadaljujem svojo akademsko pot na magistrskem študiju Pravne fakultete Maribor, smer Pravo. Na področju nepremičnin ter financ imam štiri leta izkušenj, predvsem pa se poglabljam v sam marketing našega podjetja. Po vsej verjetnosti bom jaz tista ki bo vašo nepremičnino fotografirala, ali pa fotografije uredila za objavo na spletni strani. Da pa vam bom lahko pomagala tudi samostojno, sem v postopku pridobivanja licence za nepremičninskega posrednika. Aktivno govorim angleški jezik in pasivno španski jezik, ter z veseljem pomagam tudi tujim strankam.

Tadeja Šteinberger

Moje ime je Tadeja. Sem nepremičninska posrednica, licenco za opravljanje poslov nepremičninskega posrednika sem pridobila leta 2018. Izkušnje pri prodaji nepremičnin pa sem pred tem pridobivala že 13 let, saj sem bila zaposlena v podjetju, kjer so se ukvarjali s prodajo lastnih nepremičnin in sem aktivno sodelovala pri prodaji. Veliko izkušenj imam na področju izterjave, pravnega svetovanja in bančništva, saj se že vrsto let srečujem s posli vlaganja izvršb, pripravo tožb, sodelovanje pri deložacijah in podobno. V primeru prodaje ali nakupa nepremičnine, se bom še posebej potrudila za vas, da bo prodaja oziroma nakup stekla hitro in strokovno, saj sem oseba, katera nima rada, da stvari stojijo nerazrešene.

Milenko Boroja

Milenko je v svoji raznoliki karieri na področju storitev, marketinga, prodaje in nepremičninskega trga nabiral pestre izkušnje in znanja, ki so mu pomagale, da je razvijal delovne procese in načine komuniciranja. V življenju je večkrat naredil korak v neznano, saj so mu osebna rast, izobraževanje in raziskovanje vodilo njegovega dela in življenja. Njegova specializacija in največja strast je na področju učinkovitejših odnosov v podjetju, komunikacije, ki prinaša boljše razumevanje in posledično večje prodajne rezultate. Pojavlja se v več različnih vlogah, kot predavatelj, mentor, coach, team leader in nepremičninski posrednik. Pri delu so mu največje vrednote itegriteta, vztrajnost, empatija in veselje do dela.