facebook pixel

O nas

Smo kolektiv strokovnjakov, ki strankam nudi celovite ter inovativne rešitve že več kot 10 let.

Smo kolektiv strokovnjakov s področja prava, nepremičnin ter financ, ki se na trgu udejstvuje že 10 let, ter strankam nudi celovite ter inovativne rešitve.

Pri našem delu poslušamo vaše želje, ter delujemo v vašem interesu, da skupaj dosežemo še tako kompleksen cilj.

Zakaj izbrati nas

Vsak prvi ponedeljek v mesecu vam nudimo zastonj posvet ob kavi v naši pisarni, kjer bomo skupaj rešili vaš problem v sproščenem okolju.

Ekipa

Anton Cafuta, dipl. prav.(UN)

V kolikor se boste odločali za prodajo, nakup, oddajo nepremičnine ali boste v tej zvezi potrebovali pravni nasvet se boste v našem podjetju zagotovo srečali z mano. Moje ime je Anton in sem imetnik licence za opravljanje poslov nepremičninskega posrednika od leta 2015, s posli nepremičninskega posredovanja pa se ukvarjam že 10 let. Po izobrazbi sem diplomiran pravnik (UN) in imam že 30 let izkušenj dela v državni upravi. Tako mi je dobro poznano delovanje državnih organov (občin, davčnih organov itd….) ter zakonodaja s tega področja. Opravljen imam strokovni izpit iz upravnega postopka, preizkus znanja za vodenje in odločanje v prekrškovnih postopkih, ter aktivno govorim Nemško, Srbo-hrvaško ter pasivno angleško. Moje poslanstvo je da sem ves čas Vaš zaupanja vreden svetovalec, s pomočjo katerega bodo stvari povezane s prodajo, nakupom, oddajo ali najemom stekle hitreje, lažje, boljo strokovno in predvsem za vas varno in optimalno.

Licena nepremičninskega posrednika 0236602334 .

Marjeta Tominc, univ. dipl. prav.

Sem direktorica podjetja K2 finance & Kamrca nepremičnine. Kot nepremičninska posrednica ter pravnica (univ. dipl. prav.) se na področju posredovanja z nepremičninami prisotna že skoraj dve desetletji. Z dolgoletnimi izkušnjami, tako na pravnem, kakor tudi na finančnem področju, ter čutom za prepoznavanje želja in potreb, si želim pridobiti zaupanje in zadovoljstvo strank na poti do iskanja njihove idealne nepremičnine.

Naj bo nakup nepremičnine pozitivna življenjska izkušnja.   

 

Licenca nepremičninskega posrednika 0111501121.

Nataša Lipovnik, dipl. ekon. (VS)

Z menoj se boste v primeru, da se odločite za nas srečali najprej. Že 18 let se ukvarjam s financiranjem in računovodstvom, 6 let pa sem ponosna lastnica licence za nepremičninsko posredovanje. To pomeni, da vam lahko ponudim celoten paket. Pri financiranju vam strokovno svetujem in poiščem najugodnejšo rešitev, pa naj bo to za nakup vašega sanjskega doma ali za izpolnitev manjših želja, kot leasing in kredit.

 

Licenca nepremičninskega posrednika 0238902357.

Kaja Cafuta, dipl. prav.(UN)

Sem diplomirana pravnica (UN) in nepremičninska posrednica, ki nadaljuje svojo akademsko pot na magistrskem študiju Pravne fakultete Maribor, smer Pravo. Na področju nepremičnin ter financ imam štiri leta izkušenj, predvsem pa se poglabljam v sam marketing našega podjetja. Po vsej verjetnosti bom jaz tista ki bo vašo nepremičnino fotografirala, ali pa fotografije uredila za objavo na spletni strani. Aktivno govorim angleški jezik in pasivno španski jezik, ter z veseljem pomagam tudi tujim strankam.

 

Licenca nepremičninskega posrednika 0351603488.

Tadeja Šteinberger

Moje ime je Tadeja. Sem nepremičninska posrednica, licenco za opravljanje poslov nepremičninskega posrednika sem pridobila leta 2018. Izkušnje pri prodaji nepremičnin pa sem pred tem pridobivala že 13 let, saj sem bila zaposlena v podjetju, kjer so se ukvarjali s prodajo lastnih nepremičnin in sem aktivno sodelovala pri prodaji. Veliko izkušenj imam na področju izterjave, pravnega svetovanja in bančništva, saj se že vrsto let srečujem s posli vlaganja izvršb, pripravo tožb, sodelovanje pri deložacijah in podobno. V primeru prodaje ali nakupa nepremičnine, se bom še posebej potrudila za vas, da bo prodaja oziroma nakup stekla hitro in strokovno, saj sem oseba, katera nima rada, da stvari stojijo nerazrešene.

 

Licenca nepremičninskega posrednika 0297402946.